Instruccions de joc

INSTRUCCIONS DE JOC

Instruccions del joc Sea Level Rise Room

Joc en simultani

Aquest és un joc cooperatiu que requereix la participació de 4 jugadors (o com a mínim 3) en simultani. Assegureu-vos que tots els membres del vostre equip quedeu el mateix dia i hora. Així podreu comunicar els vostres descobriments i ajudar-vos a superar les diferents proves del joc.

Sistema de comunicació

Assegura’t que els membres del teu equip i tu podeu parlar entre vosaltres amb algun sistema de comunicació online (Skype, Hangouts, Zoom, Jitsi, etc.). Durant el joc cada jugador tindrà proves específiques, però us caldrà col·laborar per avançar.

Itineraris individuals

Cada jugador haurà d’escollir un personatge diferent de joc. N’hi ha 4 en total, un per jugador. No es pot repetir! Cada personatge seguirà un itinerari de joc individual, però caldrà mantenir una comunicació fluïda amb la resta de l’equip per seguir endavant.

Proves i enigmes

Per avançar de “pantalla” cada jugador haurà de superar una prova específica. La solució a la prova serà un número o un codi que hauràs d’introduir correctament en un formulari per tal de poder avançar a la següent fase. Si no te’n surts, llegeix les pistes que trobaràs al final de cada pantalla.

Victòria col·lectiva

Només quan tots i cadascun dels membres del teu equip hagueu passat totes les fases del joc haureu aconseguit superar l’escape room. Allò que faci i trobi cada jugador també servirà per als altres. Mantingueu una comunicació regular i fluïda. Ningú no es pot quedar enrere.